POLITIKA PRIVATNOSTI

Ovo je Politika privatnosti kojom se reguliše vaša upotreba na klikotv.com ("web-lokacija") i prikupljanje, korištenje, prijenos i obrada vaših prikupljenih informacija od strane klikotv.com i naših podružnica (zajednički nazvani "klikotv.com", “Mi” ili “mi”). Koristeći ovu Stranicu, pristajete na našu Politiku privatnosti navedenu u nastavku. Svi pojmovi koji nisu definisani u ovom dokumentu imaju značenja koja su im pripisana u Ugovoru o uslovima korišćenja između vas i klikotvtv.com koji se putem ovog sajta slažete da prihvatite

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Kada koristite naše proizvode ili web stranicu, od vas će se tražiti osobne informacije kao što su vaše ime, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Dajući nam takve informacije, morat ćete to pristati upotrebom na način opisan u ovom pravilu

Svoj pristanak možete u bilo kojem trenutku povući putem e-pošte na [email protected] Vratit ćemo ili uništiti vaše osobne podatke u roku od pet dana od primitka vašeg povlačenja suglasnosti.

KOLAČIĆI

Kolačići su male podatkovne datoteke koje web stranica koju posjetite može spremiti na vaše računalo ili ručni uređaj koji obično uključuje anonimni jedinstveni identifikator. Naše web stranice i one naših proizvoda mogu koristiti kolačiće za autentifikaciju korisnika, praćenje vaših postavki, promotivnih kampanja, praćenje veličine publike i obrazaca prometa te u nekim drugim slučajevima. Možemo uključiti male grafičke slike u naše poruke e-pošte i biltene kako bismo utvrdili jesu li poruke otvorene i veze bile pregledane..

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama Tvojeg web preglednika. 5 sekundi brzinskog guglanja i evo pregleda kako onemogućiti kolačiće u sklopu pojedinog browsera.

Ako onemogućiš sve kolačiće, ne garantiramo kako će naša domena raditi onako kako smo mi to zamislili.

SIGURNOST

Sva sigurnost na našoj web stranici se ozbiljno tretira. Tamo gdje je primjenjivo, poduzimamo sigurnosne korake, uključujući upotrebu SSL tehnologije, na našim back-end sustavima koji pohranjuju podatke o korisničkom računu i štite prijenos podataka. Međutim, ovo nije jamstvo da se takvi prijenosi podataka ne mogu pristupiti, mijenjati ili izbrisati zbog firewall-a ili drugih sigurnosnih kvarova.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih uz sigurnost, molimo pošaljite e-mail na našu službu za korisnike na [email protected]